Zestawy kolacyjne
1. ZESTAW KOLACYJNY WŁOSKI (10 os.)
| 1 p. | lasagne średnia |
| 1 p. | tagliatelle z łososiem i szpinakiem średnia |
| 1 p. | carbonara z boczkiem |
| 3 p. | naleśnik bolognese |
| 3 p. | naleśnik zielony |
| 3 szt. | gril. pierś z pomid. i mozarellą |
| 3 szt. | rożek |
| 3 szt. | pierś w folii z pieczarkami |
| 3 szt. | kula z warzywami |
| 5 p. | risotto z pieczarkami |
| 4 p. | kluseczki czosnkowe |
| 1 p. | sał. z selera konserwowego (duża) |
| 1 p. | sał. włoska (lodowa, rukola, roszponka, pomidor, ogórek, vinegrette) (duża) |
Cena: 710 zł
2. ZESTAW KOLACYJNY FRANCUSKI (10 os.)
| 1 p. | penne śr. (makaron, pieczarki, polędwiczki, sos śmiet.) |
| 1 p. | rigationi (szpinak, boczek, sos czosn., makaron) |
| 4 p. | nalesnik wegetariański |
| 3 szt. | rożek w sezamie |
| 3 szt. | gril. pierś z camembert i żurawiną |
| 3 szt. | kotlet drob. w naleśniku |
| 3 szt. | rol. drob. ze szparagami |
| 1 p. | polędwiczki z mozarellą |
| 5 p. | strogonof |
| 4 p. | risotto z cukinią |
| 6 p. | kluski czosnkowe |
| 1 p. | czerwona z rodzynkami w sosie słod.- kwaś. (duże) |
| 1 p. | szparagi w sosie holenderskim lub fasolka szparagowa (zależnie od sezonu) |
Cena: 770 zł
3. ZESTAW KOLACYJNY NIECODZIENNY (10 os.)
| 3 p. | naleśnik grecki |
| 3 p. | naleśnik papay |
| 3 p. | faszerowana cukinia |
| 3 p. | faszerowana papryka |
| 1 p. | tonno zup. z tuńczykiem śr. |
| 1 p. | łosos w sosie koperkowym |
| 5 szt. | dorsz pod beszamelem |
| 3 szt. | drobiowy w cieście naleś. |
| 3 szt. | kotlet schab. z leczem |
| 3 szt. | drobiowy w płatkach |
| 5 p. | ziemniaki w folii z sosem tzatzyki |
| 5 p. | dufinki |
| 1 p. | sał. grecka |
| 1 p. | gril. warzywa z migd. małe |
| 1 p. | biała z koperkiem i ogórkiem |
Cena: 820 zł
4. ZESTAW KOLACYJNY POLSKI (10 os.)
| 1 p. | policzki w sosie własnym |
| 1 p. | polędwiczka w sosie borowikowym |
| 1 p. | kulki mięsne w sosie porowym |
| 1 p. | zraziki wołowe w sosie własnym |
| 5 p. | dufinki |
| 5 p. | kluseczki czosnkowe |
| 4 szt. | sznycel w boczku |
| 4 szt. | devolay z czosnkiem i migd. |
| 4 szt. | faszerowane udko |
| 1 p. | surówka z kiszonej z jabłkiem |
| 1 p. | biała z koperkiem |
| 1 p. | czerwona w sosie słod.- kwaś. |
Cena: 640 zł